Narrowcasting voor echte mensen

Gauddi zet zich in om alle kansen van narrowcasting toegankelijk te maken voor ieder bedrijf en om het voor iedere kijker & lezer leuk te maken. Bij Gauddi komen technologie, communicatie en gebruiksgemak samen.

Sinds onze start in Nederland in 1998, hebben we meer dan 18 jaar ervaring opgedaan met het creëren van duizenden uitzendkanalen, die wereldwijd in meer dan 30 landen worden gebruikt. Technologische ontwikkelingen veranderen continu de manier waarop de wereld communiceert. Gauddi is in staat om hier snel op in te spelen en nieuwe narrowcasting oplossingen te bieden. Dankzij onze samenwerking met marktleiders op het gebied van hardware, zijn we vandaag de trotse aanbieders van een systeem dat net zo intuïtief te installeren en te gebruiken is als een app op jouw smartphone. Voor verschillende branches hebben wij al digital signage mogen toepassen.

Meer weten over onze digital signage software?

Ons aanbod

Centraal bij ons aanbod staan de dingen die belangrijk zijn voor onze klanten. Daarom leveren we een cloud-based CMS waarmee je overal kan werken waar een internetverbinding is. Daarom ontwikkelden we intuïtieve tools waarmee je aan de slag kan zonder technische kennis of ervaring als vormgever nodig hebt. En daarom hebben we het zo ingericht dat meerdere gebruikers kunnen samenwerken zonder dat de beveiliging in gevaar komt. 

En, niet onbelangrijk, we weten dit in een transparant en concurrerend prijsmodel aan te bieden. Schaalbaar al naargelang jouw behoeften en zonder verborgen kosten.

Gauddi is er om iedereen te helpen de dingen te doen waar hij het beste in is. Zo gemakkelijk en plezierig mogelijk. Wij geloven dat we dit voor elkaar hebben gekregen. Wat vind jij?

Social Media

Neem contact met ons op

Gauddi BV
Westbaan 281-282
2841 MC Moordrecht
The Netherlands

Tel: +31(0)182-616634
info@gauddi.nl

VAT NL806670976B01
KvK 29049518

Gauddi USA Inc:
345 N Charles St,
Baltimore, MD 21201
United States of America

info@gauddi.com