Heldere digital signage via Gauddi

We leven in een aandachtseconomie. Smartphones,tablets en social media schreeuwen het hardst om een blik van de consument. En dat merk je, ook in het bedrijfsleven. Intranet wordt slechter bezocht. Nieuwsbrieven blijven ongelezen. Veiligheidsinstructies zitten verfrommeld in de achterzak. Vraag vriendelijk weer om de aandacht met digital signage. Kies met Gauddi voor de meest opvallende manier, op de meest subtiele wijze.

 

Gauddi corporate

Jouw digitale visitekaartje


  • Supergebruiksvriendelijke software
  • Prachtige design-templates
  • Voor elke gewenste uitstraling
  • Slimme extra opties
  • Voeg heel eenvoudig informatie toe
  • Toepasbaar op iedere huisstijl
  • Flexibele abonnementsstructuren
  • Officiële partner LG
  • En volledig gratis uit te proberen

ACTIEF IN MEER DAN 32 LANDEN


Communiceer met alle aanwezigen in de ruimte. Heet bezoekers en klanten een warm welkom en geef werknemers informatie en instructies. Maar neem geen risico door lage kwaliteit te kiezen. Kies voor de hoogwaardige webOS-ondersteuning van Gauddi. Mooi, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Voor een bijzonder zachte prijs.

Gauddi is expert in narrowcasting voor retail en is actief in 32 landen. Ons systeem wordt gezien als een van de meest gebruiksvriendelijke ondersteuning voor digital signage ter wereld.

Probeer ons 30 dagen Lees meer

TECHNISCH VERNUFT. KINDERLIJK EENVOUDIG.


Voeg in een paar seconden je bedrijfslogo, slogan en kleurstelling toe voor een persoonlijke en professionele boodschap. Integreer met gemak een nieuwsfeed of de actuele treintijden in uw zakelijke communicatie. Of toon de nieuwste twitterberichten, opgepikt vanaf een trending topic. 

Technisch vernuft dat het verschil maakt. Zonder foutmeldingen, zonder vreemde afbrekingen, voor een maximaal effect. Want áls je de aandacht vraagt, wil je wel een goede indruk maken.  

Probeer ons 30 dagen Lees meer

JOUW HUISSTIJL ONTMOET ONZE VORMGEVING


Digital signage is je belangrijkste visitekaartje. Daarom ontwierp ons design-team honderden templates, voor alle mogelijke toepassingen. Kies voor een sportieve, zakelijke of creatieve uitstraling. Integreer onze video-, informatie- of slideshow formats volledig met jouw eigen huisstijl. En bepaal zelf waar het logo wordt geplaatst. Allemaal binnen een handomdraai.

Bekijk template gallery Lees meer

CORPORATE SIGNAGE

Bekijk onze corporate signage installatie bij The Greenery

Leer ons kennen

Gauddi biedt werelds beste en meest gebruiksvriendelijke software voor digital signage via LG webOS. Sluit online een abonnement af en begin direct met het maken van je eigen zakelijke TV-kanaal. De installatie doe je eenvoudig zelf met onze digitale plug & play handleiding. Een standaard internetverbinding volstaat. Probeer ons dertig dagen gratis.

Gratis proefabonnement Bekijk onze tarieven