Een uitgebreid menu

In jouw restaurant wil je laten zien wat er mogelijk is, in plaats van benadrukken wat er niet meer in huis is. In jouw restaurant wil je beleving creëren, in plaats van gasten te laten wachten op hun eten. In jouw restaurant wil je je gasten welkom heten. Altijd en telkens weer. Kies daarom voor digital signage via Gauddi. De meest effectieve en gebruiksvriendelijke software voor narrowcasting ter wereld. 

 

Gauddi horeca

Het volledige menu


  • Supergebruiksvriendelijke software
  • Prachtige design-templates
  • Voor elk restaurant
  • Eenvoudige aanpasbaar
  • Strakke vormgeving
  • Door iedereen te hanteren
  • Toepasbaar op ieder concept
  • Officiële partner LG
  • En volledig gratis uit te proberen

Maak beloftes waar


Of je je nu richt op fastfood of op hoogwaardige culinaire gerechten: je wilt mogelijkheden creëeren, geen teleurstellingen. Met de software van Gauddi zorg je voor een accurate weergave van de keuken, op elk moment van de dag.

Attendeer je gasten op aanbiedingen of entertain ze als voorafje op hun diner. Welke kant je ook op gaat, Gauddi is expert in alle soorten food signage in meer dan 30 landen wereldwijd.

Probeer ons 30 dagen Lees meer

TECHNISCH VERNUFT. KINDERLIJK EENVOUDIG.


Ook je medewerkers kunnen het scherm eenvoudig bedienen. Binnen een paar seconden worden bijgerechten toegevoegd, de dagschotel in prijs verlaagd of het menu aangepast. Wissel vermaak af met informatie en aanbiedingen. Alles in een handomdraai, sneller dan je een bestelling op kunt nemen.

Technisch vernuft dat het verschil maakt. Serveer elke dag weer een menu voor een maximaal effect.

Probeer ons 30 dagen Lees meer

JOUW HUISSTIJL ONTMOET ONZE VORMGEVING


Horeca is een combinatie van branding en beleving. Hoe simpel en authentiek iets ook is vormgegeven, uiteindelijk is over elk hoekje van de zaak nagedacht.

Wij gaven daarom een speciaal team van designers de opdracht veerkrachtige templates te creëren, waarbij elke nuance mogelijk is. Zo integreer je met gemak jouw huisstijl in onze vormgeving. Ook kun je kiezen een custom-made variant van een digital menu board, toegespitst op jouw concept. We zijn trots op het resultaat.

Bekijk template gallery Lees meer

DE FAVORIETE DIGITALE MENUKAARTEN VAN ONS DESIGN TEAM

SHOWREEL MENUBOARDS

Leer ons kennen

Gauddi biedt werelds beste en meest gebruiksvriendelijke software voor digital signage via LG webOS. Sluit online een abonnement af en begin direct met een digitale menukaart of een food channel in jouw restaurant.

De installatie doe je eenvoudig zelf met onze digitale plug & play handleiding. Een standaard internetverbinding volstaat. Probeer ons dertig dagen gratis.

Gratis proefabonnement Bekijk onze tarieven