Digitale menuborden is communicatie die opvalt!

Jouw doelgroep op het juiste moment van relevante informatie voorzien door opvallende visuele communicatie. Verbeter je dienstverlening en optimaliseer het resultaat. Gauddi helpt organisaties met het inrichten van de perfecte digitale menuborden. De narrowcasting software biedt de functionaliteit die je mag verwachten van een oplossing van wereldklasse. Niet voor niets zijn we actief in méér dan 30 landen wereldwijd.

VOORDELEN


  • Content creëren met overzichtelijke templates
  • Uitzendingen eenvoudig plannen
  • Live content toevoegen vanuit nieuws feeds en social media
  • Content studio voor deskundig advies op maat
  • Bespaar kosten door te kiezen voor schermen met ingebouwde player
  • Eenvoudig te installeren en onderhouden

Op het juiste moment, de juiste informatie

De continu veranderende invulling van menu’s en aanbiedingen zijn steeds lastiger te communiceren via gedrukte menukaarten, flyers en posters. Digitale menuborden kun je instellen op bepaalde delen van de dag, zoals ontbijt, lunch of diner. Of plan een speciale exclusieve campagne om bijvoorbeeld bepaalde gasten specifiek welkom te heten.

Verleidelijke afbeeldingen en pakkende beschrijvingen zijn in de horeca cruciaal. Je kan ervoor kiezen om mooie gedrukte menukaarten aan te schaffen, of je kan kiezen voor indrukwekkende digitale menuborden van Gauddi!

Met digitale menukaarten richt je de aandacht op het actuele aanbod tegen de juiste prijs. Dit kan worden aangevuld met diverse relevante informatie, zoals allergie waarschuwingen, calorieën en eventuele up-sell mogelijkheden.

Content beheren in de cloud


Met de narrowcasting software van Gauddi kan je makkelijk professionele content maken en weergeven. Het opzetten en beheren van jouw digital menu boards is zo eenvoudig, dat er geen IT-afdeling voor nodig is.

In het Content Management Systeem vind je een ruime keuze aan gemakkelijk aan te passen templates voor allerlei branches. Het samenstellen van een uitzending is net zo eenvoudig als het maken van content. Het enige dat je moet doen is aangeven wanneer deze moet worden weergegeven. Onze software doet de rest.

Probeer ons 30 dagen gratis

Technisch vernuft, kinderlijk eenvoudig


Om op te vallen in de horeca is er tegenwoordig meer nodig dan saaie gedrukte menukaarten. Digital menu boards zie je dan ook steeds vaker terugkomen in restaurants en andere horecagelegenheden. Deze digitale menukaarten zien er prachtig uit en het mooie is, dat kan jij ook! Met de narrowcasting software van Gauddi is het namelijk kinderlijk eenvoudig om een digitale menubord te maken.

Op een dag kan er veel veranderen in het aanbod van een restaurant of café. Bijvoorbeeld als er een gerecht niet meer op voorraad is. Stel klanten niet teleur en haal dit gerecht tijdelijk van je menukaart, heel eenvoudig met een digitaal menubord. Daarnaast kan je gemakkelijk andere relevante informatie toevoegen en ook weer verwijderen.

Probeer ons 30 dagen gratis

DE FAVORIETEN VAN ONS DESIGN TEAM

SHOWREEL DIGITAL MENUBOARDS