Elke seconde telt

De tijd die klanten zich in jouw winkel bevinden, is kostbaar. Dat weten we bij Gauddi. Daarom hebben wij een retail-kanaal ontwikkeld, volledig aanpasbaar op jouw winkelconcept. Ontdek de mogelijkheden en creëer met ons een wereld die net zo vanzelfsprekend als opvallend is.

 

Gauddi retail

Verleid je klanten


  • Supergebruiksvriendelijke software
  • Prachtige design-templates
  • Voor elke winkel
  • Bewezen effectiviteit
  • Slimme extra opties
  • Door iedereen te hanteren
  • Toepasbaar op iedere branding
  • Officiële partner LG
  • En volledig gratis uit te proberen

DE EXPERT IN DIGITAL SIGNAGE


Indien digital signage slim wordt ingezet, leidt dit tot minimaal 15 procent meer omzet in retail (CapGemini 2015, Osinga 2010). Neem geen risico door lage kwaliteit te kiezen. Kies voor de hoogwaardige ondersteuning van Gauddi. Mooi, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Voor een bijzonder zachte prijs.

Gauddi is expert in digital signage voor retail en is actief in 32 landen. Ons systeem wordt gezien als de meest gebruiksvriendelijke ondersteuning voor digital signage ter wereld.

Probeer ons 30 dagen Lees meer

TECHNISCH VERNUFT. KINDERLIJK EENVOUDIG.


Je medewerkers kunnen het scherm eenvoudig bedienen. Voeg met gemak jouw merklogo of slogans toe aan video-slides. Verander een slideshow naar een andere collectie binnen een minuut. Of pas een aanbieding aan, in minder tijd dan dat je een product kan afrekenen.

Technisch vernuft dat het verschil maakt. Want als je de aandacht vraagt, wil je wel een goede indruk maken. En dat is geen probleem met onze narrowcasting software!

 

Probeer ons 30 dagen Lees meer

JOUW WINKEL ONTMOET ONZE VORMGEVING


Jouw branding is uniek. Daarom ontwierp ons design-team honderden templates, voor alle soorten retail en toepassingen. Integreer onze video-, informatie- of slideshow formats volledig met jouw eigen huisstijl en bepaal zelf waar het logo wordt geplaatst. Alles binnen een handomdraai.

Bekijk template gallery Bekijk template gallery

DE FAVORIETEN VAN ONS DESIGN TEAM

Bekijk onze compilatie.

Leer ons kennen

De beste software voor digital signage vind je bij Gauddi, via LG webOS. Je sluit je abonnement af en kunt dan direct jouw customized retail TV-kanaal vormgeven dat perfect aansluit.

De digitale plug & play handleiding helpt je om de installatie van je narrowcasting systeem snel en eenvoudig zelf uit te voeren. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een standaard internetverbinding. Probeer ons 30 dagen gratis!

Gratis proefabonnement Bekijk onze tarieven