Jouw onmisbare partner voor venues

Narrowcasting is voor venues is een onmisbare tool gebleken bij het effectief leiden en informeren van gasten. Het blijkt ook een sterke partner te zijn in het aanprijzen van programma en producten. Zorg dat je het beste krijgt uit twee werelden met Gauddi, werelds meest innovatieve ondersteuning voor LG webOS.

Gauddi venue

Helder en aantrekkelijk


  • Supergebruiksvriendelijke software
  • Prachtige design-templates
  • Voor elke venue
  • Slimme routing
  • Verleidelijke menu's
  • Door iedereen te hanteren
  • Toepasbaar op iedere venue
  • Officiële partner LG
  • En volledig gratis uit te proberen

SIGNIFICANTE RESULTATEN


Indien digital signage slim wordt ingezet, verhoogt de belevingswaarde van bezoekers significant (Osinga 2010, CapGemini 2015). Neem geen risico door lage kwaliteit te kiezen. Kies voor de hoogwaardige software ondersteuning van Gauddi. Mooi, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Voor een bijzonder zachte prijs.

Gauddi is expert in digital signage en is actief in 32 landen. Ons systeem wordt gezien als de meest gebruiksvriendelijke ondersteuning voor narrowcasting ter wereld.

 

Probeer ons 30 dagen gratis Lees meer

TECHNISCH VERNUFT. KINDERLIJK EENVOUDIG.


Ook je medewerkers kunnen makkelijk het scherm bedienen. Pas de beschikbaarheid, routing en tijden aan in een handomdraai. Voeg eenvoudig een logo of slogans toe aan video-slides of filmposters. Of pas een aanbieding aan, in minder tijd dan dat je de bestelling kan afrekenen. Een digitaal menubord is ook zo gemaakt voor in de venue.

Technisch vernuft dat het verschil maakt. Want als je de aandacht vraagt, wil je wel een goede indruk maken.  

Probeer ons 30 dagen gratis Lees meer

Innovatie bioscoopervaring

Bekijk hier onze digital signage promo video bij Pathé de Kuip. 

FAVORIET VAN ONS DESIGN TEAM

De installatie doe je eenvoudig zelf met onze digitale plug & play handleiding. Een standaard internetverbinding volstaat. Probeer ons 30 dagen gratis.

Leer ons kennen

Gauddi biedt werelds beste en meest gebruiksvriendelijke digital signage software via LG webOS. Sluit online een abonnement af en start direct een customized TV-kanaal speciaal voor venues.

De installatie doe je eenvoudig zelf met onze digitale plug & play handleiding. Een standaard internetverbinding volstaat. Probeer ons 30 dagen gratis.

Gratis proefabonnement Bekijken onze tarieven