Wie wil jij aanspreken?

Gauddi staat voor innovatieve digital signage die je inzet zoals jij wilt. Met onze gebruiksvriendelijke software beheer je eenvoudig je eigen professionele tv-kanaal en communiceer je op een doelgerichte manier met je werknemers en klanten.

Digital signage voor elke branche

Digital signage is opvallende digitale communicatie waarmee je aandacht vraagt van je doelgroep. In welke branche je ook actief bent. Zo bereiken vele van onze klanten binnen de branches corporate, food, retail en venues dagelijks hun klanten en medewerkers met digital signage van Gauddi.

Waarom kiezen voor digital signage van Gauddi?


  • Software die eenvoudig is aan te passen aan jouw huisstijl
  • Geen technische, grafische kennis vereist
  • Keuze uit veel verschillende templates in diverse stijlen
  • Eigen video’s en afbeeldingen uploaden
  • Gebruiksvriendelijk CMS
  • Kwalitatieve schermen van LG en Philips met geïntegreerde mediaspeler

Wat is digital signage


Digital signage is hetzelfde als narrowcasting: je creëert als bedrijf je eigen professionele tv-kanaal. Dit tv-kanaal kun je zowel voor interne communicatie gebruiken als om (potentiële) klanten aan te spreken.

Stel zelf jouw dynamische content samen voor op de digital signage schermen. Je hangt de schermen op waar jij wilt en spreekt zo met doelgerichte content effectief je bezoeker, je klant of je medewerker aan.

Deze vorm van communicatie is in te zetten op verschillende manieren. Wat is jouw doel? Wil je informeren, entertainen, overtuigen? Jij bepaalt het zelf met digital signage.

Doe inspiratie op met onze cases

Impact maken met onze designs en jouw huisstijl

Hoe zorg je ervoor dat je boodschap gezien wordt en aankomt? Met innovatieve digital signage van Gauddi toon je de juiste content op het juiste moment aan de juiste doelgroep. Onze designs voor je content zijn aansprekend en innovatief. Tegelijkertijd zijn ze gemakkelijk te beheren. Zo is je content altijd in jouw huisstijl. Kies uit verschillende templates met een zakelijke, informatieve of creatieve uitstraling en zet ze eenvoudig naar je hand.

Daarnaast kun je gebruikmaken van onze Content Studio voor op maat gemaakte templates die naadloos aansluiten op de branding van jouw bedrijf of merk.

Bekijk de template gallery Neem contact op

Digital signage: de software en hardware


De digital signage software van Gauddi maakt het makkelijk om je eigen uitzending samen te stellen. Het systeem werkt intuïtief en bied je oneindig veel mogelijkheden om jouw bedrijf zo neer te zetten dat niemand eromheen kan. Je hebt geen technische kennis of grafisch talent nodig om met onze gebruiksvriendelijke software overweg te kunnen.

Ook voor de hardware kun je bij Gauddi terecht. Wij maken veelal gebruik van de LG digital signage monitoren.

De schermen van LG zijn perfect voor digital signage om de volgende redenen:

-Ingebouwd besturingssysteem (System on a Chip): je hebt geen externe media player meer nodig;

-Plug & play: het enige dat je nodig hebt voor installatie, is een internetverbinding en netstroom;

-Te installeren hoe jij wilt: staand of liggend, het kan allebei;

-Continue, vloeiende weergave: de schermen spelen je content steeds vloeiend af, zonder storingen.

 

Lees meer over hardware van LG Onze digital signage software

Nieuws

Digital signage 30 dagen gratis proberen

Overtuig jezelf van de voordelen van digital signage en probeer het van Gauddi nu 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend!
Probeer 30 dagen gratis