Narrowcasting: jouw eigen zakelijke TV kanaal

Gauddi biedt ‘s werelds beste en meest gebruiksvriendelijke software voor digital signage via webOS, een geïntegreerd besturingssysteem van LG. Sluit een abonnement af en start direct jouw eigen professionele TV-kanaal.

Narrowcasting werkt!

In welke branche je ook actief bent: narrowcasting werkt! Een eigen professioneel TV kanaal is efficiënt, schaalbaar en het allerbelangrijkst: je bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment. 

Bekijk hiernaast een aantal voordelen van narrowcasting.

Voordelen van narrowcasting


  • Verbeteren van de interne communicatie
  • Motiveer werknemers
  • Heet bezoekers welkom!
  • Infotainment tijdens het wachten
  • Aandacht vragen van winkelend publiek
  • Stimuleren van de merkbeleving
  • Accurate weergave van de keuken d.m.v. digitale menuborden
  • Effectief leiden en informeren van gasten
  • Perfecte marketingtool voor upsell & cross sell

Narrowcasting Software van Gauddi


Gauddi is een van de grootste spelers in het maken van software voor narrowcasting. Onze software is gebruiksvriendelijk, slim vormgegeven en volledig te integreren in jouw huisstijl. Voor elke industrie, met een focus op corporate, food, retail en venues. We zijn trots op onze uiteenlopende klanten. Van KFC tot Adidas, van FrieslandCampina tot Ziggo Dome.

Onze software hoef je niet zelf aan te schaffen, maar ontvang je als een licentie (SaaS). Wij zorgen voor de installatie, onderhoud en het beheer. De software blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Meerdere mensen kunnen in een aparte werkruimte aan een uitzending werken. Zonder enige grafische of technische kennis kun je alleen of met anderen digital signage campagnes opzetten en programmeren.

Lees meer over onze software

Effectief en doelgericht communiceren

Om effectief en doelgericht te communiceren is content natuurlijk enorm van belang. Binnen onze software creëerde ons Design Team diverse standaard templates, voor alle mogelijke toepassingen. Kies voor een creatieve, zakelijke of informatieve uitstraling. Met alle ruimte voor jouw huisstijl.
Bekijk onze templates Neem contact op

Narrowcasting Hardware & Software: De perfecte combinatie

Onze narrowcasting software is speciaal ontwikkeld voor LG webOS. Daar zijn we best wel trots op. Want LG is marktleider in het leveren van schermen voor narrowcasting. En dat is niet voor niets. Ze staan garant voor hoge kwaliteit, waarbij de digital signage player volledig is geïntegreerd in het scherm. Wij kunnen naast de software, dus ook de hardware leveren.

Heb je al een bestaand scherm? Dan hebben we voldoende alternatieven om toch gebruik te maken van onze software. Neem direct contact met ons op.

Nieuws

Kom je er niet uit?

Wij vinden dat onze software uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid, maar mocht je er toch even niet uitkomen beschikken wij over een online Support Center. Wanneer je kiest voor onze aanvullende SLA Priority Care denkt ons Support Team actief mee en kunnen ze jou die hulp bieden waar behoefte aan is. De keuze is aan jou!
Meer weten over ons Support Team

Cases

Automotive
Beleving & branding
Content
Hoe maak je impact?
Hardware
SoC of externe player?