Narrowcasting via Gauddi

Gauddi is een van de grootste spelers in het maken van software voor narrowcasting. Onze software is gebruiksvriendelijk, slim vormgegeven en volledig te integreren in jouw huisstijl. Voor elke industrie, met een focus op corporate, food, retail en venues. We zijn trots op onze uiteenlopende klanten. Van KFC tot Adidas, van FrieslandCampina tot Ziggo Dome.
Probeer ons 30 dagen

Displays van LG: de perfecte narrowcasting hardware

Wij zijn het eerste narrowcasting- platform ter wereld speciaal voor LG webOS. LG levert innovatieve en kwalitatieve schermen met een geïntegreerde digital signage player voor een bijzonder scherpe prijs. De software van Gauddi sluit naadloos aan op het besturingssysteem van LG, wat de LG schermen tot de perfecte narrowcasting hardware maakt.

Heb je al een scherm van een ander merk?  Neem contact met ons op.

De impact van de boodschap maximaliseren

Innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat het juiste bericht op het juiste moment wordt weergegeven.

Philips biedt geïntegreerde mogelijkheden die de op het bedrijf toegespitste toepassingen en diensten ondersteunen.

Supergebruiksvriendelijke software

Onze software hoef je niet zelf aan te schaffen, maar ontvang je als een licentie (SaaS). Wij zorgen voor de installatie, onderhoud en het beheer. De software blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Meerdere mensen kunnen in een aparte werkruimte aan een uitzending werken. Zonder enige grafische of technische kennis kun je alleen of met anderen campagnes opzetten en programmeren.
Onze narrowcasting software

Jouw huisstijl ontmoet onze vormgeving

Ons design-team creëerde diverse templates, voor alle mogelijke toepassingen. Kies voor een creatieve, zakelijke of informatieve uitstraling. Met alle ruimte voor jouw huisstijl. Nog een stapje verder? Onze Content Studio maakt speciaal op maat gemaakte templates, toegespitst op de branding van jouw merk of onderneming.
Bekijk template gallery

Cases

Narrowcasting biedt de mogelijkheid om interne en externe communicatie te verbeteren door specifieke doelgroepen te benaderen op het juiste moment. Bekijk een aantal van onze cases om te zien hoe andere bedrijven digital signage toepassen.

 

 

Support Services

Met onze standaard Foundation Care krijg je toegang tot onze online helpcenter en kun je onze klantenservice per e-mail eenvoudig bereiken. Zo los je zelf kleine problemen eenvoudig op. Of kies voor onze uitgebreide service Priority Care en laat onze support desk actief met je meedenken via remote control en tips geven over de inhoudelijke invulling. De keuze is aan jou.
Lees meer over support