Onze partner: LG

We zijn er trots op het eerste narrowcasting-platform speciaal voor LG te zijn. De monitoren van LG zijn de meest innovatieve ter wereld voor digital signage. Het besturingssysteem webOS is ingebouwd in bijna ieder scherm van LG, een externe mediaspeler is daarom overbodig. Dit leidt tot minder kosten, eenvoudige installatie en minder onderhoud.

Samen bieden wij je de beste mogelijkheden en het meeste gebruiksgemak voor een aantrekkelijke prijs.

Zo mooi. Zo eenvoudig.

Ontdek de voordelen van LG


  • Zonder externe mediaspeler
  • Horizontaal en verticaal te gebruiken
  • Eenvoudig op afstand te beheren
  • Ingebouwde Wi-Fi
  • Eenvoudige installatie
  • Bijzonder laag energieverbruik
  • Online supportservice
  • Drie jaar fabrieksgarantie
  • Werkt perfect op Gauddi software

Kies voor continue weergave

Als je de aandacht vraagt, wil je wel goed voor de dag komen. Neem geen risico en kies met LG voor een continue vloeiende weergave. LG webOS schermen zijn uitgerust met een lokale dataopslag die jouw content blijft uitzenden, ook in het geval van een internetstoring.

LG webOS schermen spelen niet af via continue streaming, maar downloaden de bestanden alleen zodra dat nodig is. Dit beperkt het bandbreedtegebruik tot een minimum. Bij onderbreking van de internetverbinding, is het systeem slim genoeg om te weten waar het de stroom van de instructies weer op moet pakken, zowel tijdens als na de onderbreking. 

Net zoals onze digital signage software

Robuuste hardware

De professionele displays van LG werken precies zoals we willen dat ze werken. State-of-the-art, betrouwbaar en ijzersterk: conformal coating beschermt de printplaat tegen stof, vocht en zelfs ijzervijzel. Dit maakt de schermen perfect geschikt voor digital signage.

Van handige 22 inch monitoren tot fenomenale 98 inch displays, ieder monitor is geschikt voor multi-zone lay-outs in zowel staand als liggende variant. Hoogwaardige system-on-a-chip (SoC)-technologie zorgt ervoor dat meerdere taken tegelijk kunnen worden uitgevoerd en staat garant voor een constante vloeiende weergave.

Bestel een LG webOS scherm

Installeer Gauddi op LG

De software van Gauddi installeren op de schermen van LG met webOS is zo simpel als het downloaden van een app. Sluit online een abonnement af en begin direct met het maken van je eigen zakelijke TV-kanaal. Multi-zone lay-outs, slimme templates, fotobewerkingen of Full HD-video? Gauddi levert het. De installatie doe je eenvoudig zelf met onze digitale plug & play handleiding. Een standaard internetverbinding volstaat. Probeer ons dertig dagen gratis.
Klik hier voor een gratis demo