Onze partner: Philips Digital Signage

We zijn er trots op dat onze narrowcasting software compatibel is met 's werelds meest innovatieve operating system Android.

Dit besturingssysteem zit ingebouwd in het scherm (SoC), een externe mediaspeler is daarom overbodig. Dit leidt tot minder kosten, eenvoudige installatie en minder onderhoud. Samen bieden wij je de beste mogelijkheden en het meeste gebruiksgemak voor een aantrekkelijke prijs.

Zo snel. Zo intuïtief.

Ontdek de voordelen van Philips


  • Scherpe prijzen
  • Horizontaal en verticaal te gebruiken
  • Eenvoudig op afstand te beheren
  • Ingebouwde Wi-Fi
  • Bescherm content met FailOver
  • Bijzonder laag energieverbruik
  • Online supportservice
  • Drie jaar fabrieksgarantie
  • Werkt perfect met onze software

Kies voor maximale gebruiksvriendelijkheid

Philips digital signage met haar SoC displays zorgen voor een stabiele en veilige 24/7 beschikbaarheid. Philips Android schermen zijn uitgerust met een lokale dataopslag die jouw content blijft uitzenden, ook in het geval van een internetstoring.

Philips Android schermen spelen niet af via continue streaming, maar downloaden de bestanden alleen zodra dat nodig is. Dit beperkt het bandbreedtegebruik tot een minimum. Bij onderbreking van de internetverbinding, is het narrowcasting systeem slim genoeg om te weten waar het de stroom van de instructies weer op moet pakken, zowel tijdens als na de onderbreking. 

Net zoals onze software

Een nieuw hoofstuk in digital signage displays

Doe gasten verbazen met een slimmer & sneller digital signage display van Philips. Met geïntegreerde WiFi en compatibiliteit voor Android-apps, dat is de volgende stap in de evolutie van Philips Digital Signage Professional Display Solutions.

Van handige 32 inch monitoren tot 65 inch displays, ieder monitor is geschikt voor multi-zone lay-outs in zowel staand als liggende variant. Hoogwaardige system-on-a-chip (SoC)-technologie zorgt ervoor dat meerdere taken tegelijk kunnen worden uitgevoerd en staat garant voor een constante vloeiende weergave.

Voor veeleisende commerciële toepassingen is het belangrijk dat de inhoud altijd beschikbaar is voor weergave. Hoewel de kans klein is dat er iets met de inhoud gebeurt, biedt FailOver inhoudsbescherming dankzij de revolutionaire technologie die back-upinhoud op het scherm afspeelt als de mediaspeler problemen ondervindt. FailOver wordt automatisch gestart als de primaire invoer uitvalt. Selecteer een primaire invoer en een FailOver-aansluiting en je bent direct beschermd.

Philips D-line

Specificaties:

-Afmetingen: 32" / 43" /49" /55" / 65"

-Oriëntatie: verticaal en horizontaal 

-24/7 operation

-Resolutie: 1920 x 1080 

-Helderheid: 400/450 cd/m2

-OS: Android

 

Heb je al een scherm van een ander merk?

Neem contact met ons op voor externe player oplossingen. 

Philips Q-Line

Specificaties (BDL3050Q):

-4K Ultra HD

-Afmetingen: 32" / 43" /49" /55" / 65"

-24/7 operation

-Resolutie: 3840 x 2160

-Helderheid: 350 cd/m2

-OS: Android (Full HD)

 

Heb je al een scherm van een ander merk?

Neem contact met ons op voor externe player oplossingen. 

Installeer Gauddi op Philips

De narrowcasting software van Gauddi installeren op de schermen van Philips met Android is zo simpel als het downloaden van een app. Sluit online een abonnement af en begin direct met het maken van je eigen zakelijke TV-kanaal. Multi-zone lay-outs, slimme templates, fotobewerkinen of Full HD-video? Gauddi levert het. De installatie doe je eenvoudig zelf met onze digitale plug & play handleiding. Een standaard internetverbinding volstaat. Probeer ons dertig dagen gratis!

Klik hier voor een gratis demo