10 apr 2017, 12:00

Corporate signage bij FME & Bouwend Nederland

FME is de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. Zij hebben maar liefst 2.200 leden, de gezamenlijke omzet bedraagt 75 miljard en zij exporteren voor 39 miljard. Daarmee realiseren deze leden een zesde van wat Nederland in totaal met export verdient. Samen met de ondernemersorganisatie voor de bouw en infra, Bouwend Nederland, delen zij een prominent pand aan de A12 ter hoogte van Zoetermeer.

FME is al jaren enthousiast gebruiker van onze software en heeft Bouwend Nederland overtuigd om ook te kiezen voor narrowcasting software van Gauddi. Met name de flexibiliteit, het gebruiksgemak, de complete set aan HTML5 templates en de combinatie met de LG webOS monitoren zijn de pluspunten voor beide organisaties.

“Technisch vernuft dat het verschil maakt. Want áls je de aandacht vraagt, wil je wel een goede indruk maken!”

Beide ondernemersorganisaties hebben in dit gebouw een aantal verdiepingen tot hun beschikking. Ter herkenning van de verdieping, voor zowel bezoekers als personeel, heeft FME bij het uitstappen van de lift ervoor gekozen om de wanden een kleur en branding te geven. In deze wanden zijn digital signage displays verwerkt. Door middel van het Gauddi systeem worden medewerkers en bezoekers op de hoogte gebracht van actuele ontwikkelingen en bijeenkomsten.

Beide organisaties kunnen individueel content maken en tonen op hun eigen etages. Zij hebben ook de mogelijkheid om op een aantal gemeenschappelijke schermen (receptie, vergaderruimte) gezamenlijk de content te beheren. Dit maakt Gauddi tot de ideale partner voor beide partijen!