10 okt 2019, 12:00

Met veel enthousiasme kondigen wij aan dat ZetaDisplay & Gauddi samengaan

Het gecombineerde bedrijf is de leidende Digital Signage aanbieder in Europa wat ons in staat stelt om onze klanten met nog meer comfort te bedienen. Met vergrootte innovatiekracht, een breder en internationaler producten en diensten portfolio en meer executiekracht.

 

.

Voor onze klanten verandert er niks!


Met meer dan 50 gepassioneerde professionals in Nederland bedienen we samen grote merken als KPN, IKEA, Randstad, Luxaflex, RAI Amsterdam, Ziggodome, Pathé, GrandVision, KFC, FrieslandCampina met vooruitstrevende digital signage oplossingen.

Het zittende management van Gauddi, Theo Wieckardt en Edo Sleutelberg, versterkt de directie van ZetaDisplay in de Benelux. Samen verwachten wij onze ambities nog sneller waar te kunnen maken in de snel consoliderende en professionaliserende wereld van Digital Signage.

Het samengaan brengt geen merkbare veranderingen met zich mee. Het Gauddi team blijft onveranderd. Wij blijven het vertrouwde adres voor digital signage oplossingen en garanderen de service die je de afgelopen decennia van ons gewend bent. Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met jouw reguliere Gauddi contactpersoon.

Met vriendelijke groet,

Theo Wieckardt en Edo Sleutelberg

Meer informatie? Lees meer over ZetaDisplay

ZetaDisplay & Gauddi

"ZetaDisplay en Gauddi zijn twee organisaties met een unieke en aanvullende propositie. Samen kunnen we ons ontwikkelen in een ‘full-service provider’ met een grotere internationale aanwezigheid. We kunnen complete digital signage oplossingen aanbieden met vooruitstrevende technologie aan onze bestaande en nieuwe klanten.”

Theo Wieckardt
CEO Gauddi

"We opereren in een internationaal sterk groeiende en consoliderende markt met toenemende klant wensen en complexe digital signage oplossingen.” Gauddi vertegenwoordigt een belangrijke toevoeging op onze bestaande propositie. Dit zal direct van toegevoegde waarde zijn voor onze gezamenlijke klanten en versterkt onze marktpositie.”

Hans-Christiaan de Vaan
Directeur ZetaDisplay BV