26 apr 2018, 12:00

Succesvol project met AVisie bij BinckBank

Gauddi en AVisie hebben wederom een efficiënte corporate narrowcasting oplossing geïnstalleerd. Ditmaal bij BinckBank N.V. in Amsterdam, die al sinds 2010 actief en succesvol narrowcasting benut om bezoekers en vooral werknemers te informeren.

Mede door dit succes kwam de wens om het huidige aantal schermen uit te breiden. Hierbij lag de focus op het informeren van de medewerkers. Toen recentelijk alle presentatieruimten bij BinckBank een audiovisuele update ondervonden, is deze uitbreiding direct meegenomen. 

 

 

Optimale interne communicatie

Om intern te kunnen communiceren met werknemers zijn alle pantry’s in het pand voorzien van digital signage displays. De nieuwsupdates worden ook getoond bij de lift en in het BinckBank restaurant. Wat betreft externe communicatie informeren de videowall en de schermen in de entree bezoekers over BinckBank.

Er is gekozen voor Gauddi omdat onze digital signage software goed draait op de Philips Android monitoren. Dit zijn displays waarbij geen externe mediaplayer nodig is. Dit betekent kostenbesparing en eenvoudigere installatie.