11 jul 2017, 12:00

Ziggo Dome verlengt contract met Gauddi

De venue die letterlijk begon als schets op de achterkant van een sigarendoosje, vierde afgelopen juni haar eerste lustrum en had voor deze gelegenheid een tijdschrift uitgebracht. Hierin blikken zij terug op vijf bijzondere, intensieve maar succesvolle jaren.

“De komst van de Ziggo Dome heeft het Nederlandse concert- en evenementenlandschap voorgoed veranderd, aldus Edgar Kruize (EB Live).”

Voor deze speciale jubileum editie is Gauddi’s Edo Sleutelberg geïnterviewd en hem uiteraard gevraagd naar zijn (digitale) platenkast.  Zijn antwoord: “dat varieert van rockbands, rustige muziek van David Gray tot Kinderen voor Kinderen voor zijn kids.”

Maar in het interview was er natuurlijk ook ruimte voor een terugblik. Al tijdens de bouw van de Ziggo Dome was Gauddi nauw betrokken bij de locatie. Ruim 300 schermen kregen een plek, en vormden samen met onder meer het grote scherm boven de entrée van het gebouw het netwerk aan narrowcasting schermen.

Venue signage is een onmisbare tool

“Digital signage is niet meer weg te denken bij toonaangevende venues. Het is niet alleen een onmisbare tool gebleken bij het effectief leiden en informeren van gasten, het blijkt ook een sterke partner te zijn in het aanprijzen van consumpties en producten.” – aldus Edo.

Ziggo Dome speelt doeltreffend in op de behoeften van haar gasten middels de schermen. Van het tonen van social media berichten van de venue maar juist ook die van bezoekers, tot het geven van verkeersinformatie en het promoten van bijpassende evenementen. Wij van Gauddi vinden het mooi dat wij op onze manier een steentje bij kunnen dragen aan de ultieme live beleving die de Ziggo Dome haar gasten al vijf jaar biedt!

Paul Meester (Manager ICT bij Ziggo Dome) over deze samenwerking: “Onze partner Gauddi is voortdurend bezig hun product verder te ontwikkelen, zodoende onderscheidend te blijven in de markt. Waarschijnlijk de reden dat we zo’n goede match met elkaar hebben. De kernwaarden die wat mij betreft Gauddi typeren: “deskundig, betrokken en innovatief”.